Våra lärare


Våra lärare har universitetsexamen i spansk filologi eller lingvistik och de har samtliga lång erfarenhet av att lära ut spanska till andra nationaliteter. De deltar kontinuerligt i vidareutvecklingskurser för att vara uppdaterade om och följa med i nya metoder och system.

Dessa metoder lär ut de faktorer som påverkar inlärning och utveckling och hur man överkommer barriärer som personer från andra länder och språk kan uppleva när de lär sig ett nytt främmande språk. Allt detta för att deras framsteg ska bli snabbare och mer effektiva.

 

Våra lärare är examinerare av DIE (Internationellt spanskt diplom) och auktoriserade av FIDESCU (Foundation for the Research and Development of the Spanish Culture).

 

 

The school was well recommended by a friend. I rate the course overall as excellent and I recommend the school to other students. I will book a Spanishcourse at the school again."


Kristin Sigurttardöttir, Iceland.

 


Studietip:


För din privatkurs ska du ta med material och texter som intresserar dig på spanska för att arbeta med dem under lektionerna.
Privatlektioner på Skype:


235 Eur/10 timmar


Privatlektioner på Skype
Online spanska kurs för nivåer A1 och A2.

abclingua.net: online Spanish course
Spansk grammatik: