Gran Canaria School of Languages

Vår metod


De metoder vi använder på Gran Canaria School of Languages fokuserar på språkinlärningens utveckling, både muntligt och skriftligt, medan de också lär ut grunderna i spansk grammatik. Därmed kombinerar våra metoder de traditionella och mer moderna och direkta inlärningssätten för att hjälpa dig som student på bästa sätt. Vår målsättning är att alla våra studenter ska kunna kommunicera flytande och korrekt på spanska. För att uppnå det är det viktigt att alltid försöka att använda spanska i klassrummet.

Alla klasser hålls endast på spanska.Spanska kurser sedan 1964

Våra lärare har en viktig roll i er inlärning och de motiverar och belyser hur ni kan sätta era teoretiska kunskaper i praktik. På så sätt bygger vi broar mellan klass och verkligheten som ni kommer att möta under er vistelse på ön

 

Den grammatiska och mer traditionella metoden av språkinlärning är i kombination med muntlig och direkt inlärning också en viktig del av våra kurser. Grammatik övas genom aktiviteter och övningar som utvecklar studentens språkliga kompetens

 

Under våra klasser medverkar studenterna aktivt och inlärning sker med hjälp av såväl bild och ljud för att öka förståelsen för språket. För att lära er spanska och för att ge er en förståelse för språket försöker vi närma er den spanska kulturen genom användning av autentiskt material.


Hos Gran Canaria School of Languages följer varje kurs ett specifikt program där vi alltid tar hänsyn till de kommunikationssätt ni kommer att möta i verkligheten; läsa, lyssna, skriva och prata (muntligt och skriftligt uttryck och förståelse). Särskild tyngdvikt läggs vid studenternas möjlighet att kommunicera med andra i olika situationer.


Våra studenter.

Våra studenter.

Våra studenter.
Excellent teaching and a very good atmosphere at school. ¡Gracias Marta! Visit the old parts of the town (Vegueta, Triana), the mountains (especially Roque Nublo). Very good food (individual preparation).¡Gracias Soraya!


Peter Alex Ramsebner, 57, Austria.

 


Studietip:Ansträng dig att prata, läsa och skriva spanska så mycket du kan under din vistelse på Gran Canaria.


Online spanska kurs för nivåer A1 och A2.

abclingua.net: online Spanish course
Spansk grammatik:
Fotogalleri

 

Recensioner från våra studenter

 

Statistik

 

FAQs