Gran Canaria School of Languages

Skolan
CoronavirusKära vänner,


På grund av Alert-stadgan som förordnades av Spaniens regering förra fredagen den 13 mars 2020 och ordningen om nedläggning av utbildningscentra som utfärdats av hälsoministeriet för Kanarieöarnas regering, kommer Gran Canaria School of Langues att förbli provisoriskt till fredag 27 mars inklusive.


Om situationen inte förvärras hoppas vi öppna igen måndag 30 mars 2020.

Skolan har 3 byggnader nära varandra och få meter från stranden Las Canteras. I den ena byggnaden ligger skolan och kafeterian, de andra är för inkvartering.


Skolan har en kapacitet av max. 70 elever i 7 lektionssalar. Byggnaden består av 2 våningar och terrass. I bottenvåningen finns en vacker kanarisk patio som är hall och vilorum och som kommunicerar med kontoren, datorrummen samt några salar. På övervåningen finns fler salar, lärarrum, bibliotek samt terrassen, som eleverna kan använda som vilorum eller nöje. Varje lektionssal har system för reproduktion av CD för ljud och video. Skolan disponerar dessutom retroprojektorer för ljusprojektering och ett system av “home cinema” för att kunna se film.


Det finns tillgång till Internet via Wifi villket är gratis i hela byggnaden.Omgivningarna


Canterasstranden: kronans smycke


Skolan och dess två hus för inkvartering ligger i hamn- och strandzonen.

Canterasstranden i Las Palmas de Gran Canaria är stadens smycke. Denna strand med sina 3,8 km längd är en av Spaniens vackraste och mest kända stadsstränder, med vackert väder praktiskt taget året om och där man kan utöva sporter vilken dag på året som helst. Parallellt med stranden finns ett naturellt rev, en lång stenig formation som breder ut sig inte långt från strandens gyllene sand. Denna enastående stenmur av vulkaniskt ursprung skyddar stranden för tidvattnet och gör bukten till den bästa platsen på jorden för att simma och praktiskt taget “gå på vattnet” dagar då det är lågvatten.


Om ni föredrar att promenera, rekommenderar vi den strandpromenad som går längs denna gyllene sandstrand, där ni finner många restauranger, barer, kaféer, glassbarer och restauranger med färsk fisk och delikat kött. I den ena änden av stranden vid Auditoriet Alfredo Kraus, befinner sig en surf zon, med fler kaféer och barer direkt vid havet.


Inte långt från stranden eller från skolan och dess inkvarteringar hittar du många affärsgator, banker, bussterminal för bussar till flygplatsen, inbjudande parker, pubar och diskotek.


Las Palmas skatt ligger framför dina fötter. Skolan och dess inkvartering för eleverna ligger bredvid.De blå markeringarna på kartan visar var vi finns: skola, inkvartering och busstation Sta. Catalina:Förstora

 Excellent teaching and a very good atmosphere at school. ¡Gracias Marta! Visit the old parts of the town (Vegueta, Triana), the mountains (especially Roque Nublo). Very good food (individual preparation).¡Gracias Soraya!


Peter Alex Ramsebner, 57, Austria.

 


Studietip:Om du går igenom det du studerat samma dag kommer du lättare komma ihåg det du lärt dig och nästa lektion kommer att bli enklare.


Online spanska kurs för nivåer A1 och A2.

abclingua.net: online Spanish course
Spansk grammatik:Fotogalleri

 

Recensioner från våra studenter

 

Statistik

 

FAQs